VERBOUWINGENverbouwen illustratie

AANBOUW – UITBOUW – OPBOUW

Verbouwen doet iedereen wel een keer in zijn leven. Het doel van verbouwen is het verbeteren van het wooncomfort en is een meerwaarde voor ieder woning.

Of.. het nu gaat om een tekort aan ruimte door gezinsuitbreiding dat opgelost kan worden door een verbouwing op- of aan de woning.

Of..  om op uw oude dag langer in uw eigen huis te blijven wonen door het creëren van een slaapkamer en/of een badkamer op de begane grond.

Of..  ultiem genieten van ieder jaargetijde met een stijlvolle, op maat gemaakte tuinkamer of overkapping.

Of.. vul hier úw woonwens in en laat het ons weten!

Iedereen heeft zo zijn eigen woonwensen.

Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken een mooi ontwerp en zorgen voor correcte (technische) werktekeningen. Aan detaillering wordt vaak te weinig aandacht besteedt maar is zeer belangrijk voor het ontwerp. De juiste maatvoering, verhouding en detaillering geeft het ontwerp de juiste uitstraling en maakt de verbouwing tot een succes.

Veel woningen hebben een plat dak waar een extra verdieping gerealiseerd kan worden in de vorm van een dakopbouw*. Het ontbreken van bergruimte of het creëren van meerdere slaapkamers, logeerkamer of werkkamer kan hier aanleiding voor zijn. Of een zolder, slaapkamer of andere kamer onder het schuine dak voorzien van een dakkapel om de ruimte te vergroten.

*Voor een dakopbouw heeft u altijd een bouwvergunning nodig. Wij vragen de bouwvergunning voor u aan en zorgen voor de communicatie met de gemeente. Wij zijn bekend met de regelgeving binnen gemeentes op het gebied van omgevingsvergunningen. Dat scheelt u een hoop tijd en ontneemt u zorgen.

Klik hier om naar bouwvergunningen te gaan.