ADVIES

Voorafgaand aan het bouwen dient u goed geadviseerd te worden. Het is van belang dat een stijlvol ontwerp technisch uitvoerbaar is. Door de combinatie van creativiteit en bouwkundige kennis kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Voor zowel uw exterieur als uw interieur kunt u bij ons terecht.

Ontzorgen

Als u bouwplannen heeft of midden in een verbouwing zit die u boven het hoofd groeit, dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij nemen de organisatie rondom uw bouwplannen en de uitvoering ervan uit handen.

Vergunning check

Naast het bieden van bouwadvies en de bouwbegeleiding kunnen wij u ook helpen met een vergunning check. Wij onderzoeken of een vergunning nodig is en desgewenst kunt u dit ook zelf doen via omgevingsloket. Indien nodig vragen wij in overleg met u de bouwvergunning aan en verzorgen wij de communicatie met de desbetreffende gemeente.

Timing is nu perfect: verlaging van de BTW

Wist u dat de overheid de BTW tijdelijk heeft verlaagd van 21% naar 6% op werkzaamheden rondom bestaande woningen? Onder deze werkzaamheden wordt verstaan: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning. Het verlaagde tarief is uitsluitend van toepassing op de arbeidskosten en niet op de gebruikte materialen. Voor meer informatie zie de site van de Rijksoverheid.