HET ONTWERP

Als ontwerper is het ons doel om de wens van de klant te vertalen in een stijlvol plan waarbij het wooncomfort wordt geoptimaliseerd. Bij het maken van het ontwerp besteden wij veel aandacht aan detaillering van het plan. De juiste maatvoering, verhouding en detaillering maken de verbouwing tot een succes en geven het ontwerp de uitstraling die u graag wilt hebben.

Verbouwen doet iedereen wel een keer in zijn leven. Of u nu denkt aan een interne verbouwing zoals een badkamer of een keuken, een op-/aan- of uitbouw ter verruiming van de woning, bij ons kunt u terecht. Het ontwerptraject vanaf de eerste afspraak tot het definitieve ontwerp, het tekenwerk en de technische uitwerking wordt volledig door ons gedaan. Voor zowel uw exterieur als uw interieur kunt u bij ons terecht. Voor ons staat u als klant centraal en wij geven u advies op maat.

All-in begeleiding (ver)bouwproject

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot begeleiding van het bouwtraject. Wij hebben veel contact met gemeenten, aannemers en andere bouw-gerelateerde disciplines*. Met de juiste contacten en ons als bouwbegeleiding heeft u één aanspreekpunt en zorgen wij voor de communicatie tussen alle bedrijven. Hoe prettig is het als de verbouwing vlot en professioneel verloopt. Dat scheelt u een hoop tijd en ontneemt u zorgen.

*aannemer, constructeur, elektricien, loodgieter, schilder, dakdekker, stukadoor, timmerfabriek, hovenier etc.

slide#3