WIE ZIJN WIJ

VELDKAMP teken & ontwerpwerk is een bedrijf gevestigd in Breda. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met verbouwen te maken heeft. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en tekenen van uitbreidingen van woningen, daglichttoetreding en seizoensverlengende verbouwingen. Hierbij kunt u denken aan een tuinkamer of een overkapping. Tevens bieden wij bouwadvies en bouwbegeleiding en helpen u met een vergunning check of het aanvragen van een bouwvergunning.

Wij zijn een vakkundig bureau met verstand van zaken zoals glas en daglichttoetreding. Wanneer u een aanbouw wilt realiseren, zorgen wij ervoor dat verlies van daglicht geminimaliseerd wordt in uw woning. Misschien wilt u de bestaande leefruimtes naadloos in elkaar laten overlopen om het karakter van uw woning te behouden of u wilt juist contrasterende ruimtes creëren voor uw wooncomfort. Met onze ontwerpervaring en deskundigheid op het gebied van bouwtechnische details bent u bij ons aan het juiste adres voor het ontwerpen van uw bouwplannen. Op basis van uw wensen en de vormgeving van uw woning maken wij een passend ontwerp. Wij geven u advies op maat waarbij het ontwerp wordt geïntegreerd met de bestaande woning.

Een stijlvolle uitbreiding van uw woning optimaliseert uw wooncomfort en is een meerwaarde voor iedere woning wanneer uw woning niet meer voldoet aan uw woonwensen. Of het nu gaat om een tekort aan ruimte door gezinsuitbreiding dat opgelost kan worden door een uitbreiding op of aan de woning. Of om op uw oude dag langer in uw eigen huis te blijven wonen door het creëren van een slaapkamer en/of een badkamer op de begane grond.  Of ultiem genieten van ieder jaargetijde met een stijlvolle tuinkamer, serre, overkapping of veranda.